Skandinavisk tungvekter blir en aktiv støttespiller i NBOs arbeid for innføringen av en ansvarlig lisensregulering av det norske pengespillmarkedet.

Revshare Group er blant skandinavias ledende affiliate-selskaper, og sørger for trafikk til nettsteder innen online sport- og kasinospill. De går nå inn som sponsor for Norsk Bransjeforening for Onlinespill (NBO).

– Revshare Group ser virkelig frem til å jobbe tett med NBO for et regulert norsk spillmarked.

– Signal om at bransjen samler seg

Og det var nettopp for å styrke arbeidet for en omregulering at NBO i fjor vedtok å åpne foreningen for flere deler av spillbransjen. Foruten partner og medlem, kan selskaper velge å bli sponsorer som betaler et støttebeløp og løpende holdes orientert om NBOs aktiviteter.

– Det er et viktig signal til myndigheter og andre at seriøse aktører fra bransjen ønsker å slutte opp om vårt arbeid. Derfor er det svært gledelig å kunne ønske Revshare Group velkommen som sponsor til NBO. Vi har en felles interesse i å støtte oppunder en ansvarlig lisensregulering som ivaretar de problemspillerne dagens enerettsmodell ikke fanger opp, sier generalsekretær Carl Fredrik Stenstrøm i NBO.

Finland vil avvikle enerettsmodellen

Revshare Group er den andre store sponsoren som kommer inn etter Nordic Affiliates. Det skjer i en tid med store endringer i det landet som norske myndigheter tidligere har trukket frem som et eksempel på at man kan styrke enerettsmodellen.

– Akkurat som spillerne, går de regulatoriske diskusjonene på tvers av landegrensene. Derfor er det viktig med samarbeid. Og nå ser vi i Finland hvor fort det kan snu. Der forbereder man den samme avviklingen som er gjort i Danmark og Sverige, med stor gevinst både for staten og spillerne, sier Stenstrøm.